När du kräver det där lilla extra, för dig med ett öga för detaljer!

Vår filosofi är att alltid lämna det bästa kvar till sist!

Vi lämnar alltid ett underbart vackert golv kvar hos dig, ett golv som ska uppfylla alla dina önskemål och förväntningar, helt enkelt det vi varit överens om!

För att vi skall kunna erbjuda dig det bästa vill vi alltid träffas och titta på vad som skall utföras och samtidigt överlämna vår idé till dig för beslut. Vi upprättar alltid en tydlig dokumentation om vad vi är överens om innan vi börjar jobba.

Detta för att vi gemensamt skall kunna följa processen fram till färdigt resultat utan överraskningar. Vi följer alltid Golvbranschens anvisningar och tekniska råd för arbeten med golv. Vi håller oss också själva - via av oss anlitade konsulter för specialarbeten med golv eller genom våra leverantörer uppdaterade på det som krävs för modernt golvarbete.

Vi tillhandahåller alltid information om hur ditt nyslipade och nybehandlade golv på bästa sätt skall skötas och med vad. För dig som vill tar vi hand om hela uppdraget från projektering och samrodning av golvinköp/läggning, projektledning, möbelflytt, slutstädning, underhåll av dina befintliga golv eller de av oss precis hanterade ytor också för framtiden - Detaljer är vår specialité - tänk bara på en sån sak, vi bryr oss om både dig och ditt golv och ger dig förslag på hur du bäst skyddar golvet med entrémattor, städmaterial och t.ex. en lätt bortglömd detalj = nya skyddstassar på dina möbler som annars kan orsaka stor skada, samt mycket mer.