Vår filosofi

Vår filosofi är att alltid lämna det bästa kvar till sist! Vi lämnar alltid ett underbart vackert golv kvar hos dig, ett golv som ska uppfylla alla dina önskemål och förväntningar, helt enkelt det vi varit överens om! För att vi skall kunna erbjuda dig det bästa vill vi alltid träffas och titta på vad som skall utföras och samtidigt överlämna vår idé till dig för beslut. Vi upprättar alltid en tydlig dokumentation om vad vi är överens om innan vi börjar jobba. Detta för att vi gemensamt skall kunna följa prcessen fram till färdigt resultat utan överraskningar. Vi följer alltid Golvbranschens anvisningar och tekniska råd för arbeten med golv. Vi håller oss också själva - via av oss anlitade konsulter för specialarbeten med golv eller genom våra leverantörer uppdaterade på det som krävs för modernt golvarbete. Vi tillhandahåller alltid information om hur ditt nyslipade och nybehandlade golv på bästa sätt skall skötas och med vad. För dig som vill tar vi hand om hela uppdraget från projektering och samrodning av golvinköp/läggning, projektledning, möbelflytt, slutstädning, underhåll av dina befintliga golv eller de av oss precis hanterade ytor också för framtiden - Detaljer är vår specialité - tänk bara på en sån sak, vi bryr oss om både dig och ditt golv och ger dig förslag på hur du bäst skyddar golvet med entrémattor, städmaterial och t.ex. en lätt bortglömd detalj = nya skyddstassar på dina möbler som annars kan orsaka stor skada, samt mycket mer.

Furugolv - vitpigmenterad hårdvaxolja

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig!

Betong och naturstensslipning med planetariskt diamantsystem och polering.

Trägolvsslipning med planetarisk modern teknik, vi kan utföra nästintill dammfri slipning om det är ett önskemål.

Ytbehandling och underhåll för trägolv med de flesta mer kända metoder såsom Timberex, Bona Carls, Saicos/Kasthall, OsmoColor och därtill en mäng variationer av pigemntering samt lutbehandling av olika slag. Vi kan även andra metoder utanför boxen, därför är det så viktigt att vi får träffas och gå igenom vilka önskemål du har först.

Vi erbjuder dig också all service och support för att också bibehålla ditt nyvunna vackra golv, detta genom förslag på entrémattor/system, städmetoder och städmaterial, skyddstassar för möbler och andra förättringar som lätt kan glömmas bort.

Givetvis går vi också igenom ordentligt hur ditt golv skall skötas antingen genom vår omsorg eller via någon annan eller kanske rent av dig själv.

Om vi behöver har vi flera expertkontakter att ta till vid behov t.ex. tekniska specialister och konsulter samt av branschen auktoriserade besiktningsmän. Givetvis har vi också flera duktiga leverantörer som ställer upp om vi behöver deras medverkan, därför har vi valt de mer namnkunniga leverantörerna!

Vi är säkert inte billigast på marknaden men; Vårt måtto är att alltid lämna det bästa kvar till dig! Ett vackert golv du kan leva med länge!

Hälsningar Alex - AA Golvbehandlingar

Underhållsarbete på hådvaxoljade golv